Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseura r.y.

Etusivu In English

Tutkimusseura

Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseuran tarkoituksena on edistää matematiikan ja luonnontieteiden opetukseen liittyvää tutkimusta, lisätä siihen kohdistuvaa harrastusta sekä soveltaa tutkimusta käytännön opetustyöhön. Tätä varten Seura edistää tutkijoiden välistä yhteistoimintaa välittämällä tutkimustietoa sekä järjestämällä kokouksia ja seminaareja, pitää yhteyttä alan kotimaisiin ja ulkomaisiin seuroihin ja tutkimuslaitoksiin sekä harjoittaa julkaisutoimintaa.

Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseura r.y. perustettiin 1983 Turussa.

Ajankohtaista:

2018-2019 Pro gradu -palkinto Marjukka Lukkaroiselle

Seuran hallitus myönsi lukuvuoden 2018-2019 gradupalkinnon Marjukka Lukkaroiselle Helsingin yliopistosta. Lukkaroisen gradun "Kertolaskuja liikunnallisesti. Kehittämistutkimus liikunnallisen matematiikan opetusmateriaalin laatimisesta 3.-luokkalaisille" ohjasivat Anu Laine ja Markku Hannula.

Tutkimuspäivät ja vuosikokous 24.-25.10.2019 Helsingissä

Seuran tutkimuspäivät ja vuosikokous järjestettiin 24.-25.10.2019 Helsingin yliopiston Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Seuran vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Veli-Matti Vesterisen Turun yliopistosta. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Terhi Mäntylä ja Pasi Nieminen