Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseura r.y.

Etusivu In English

Tutkimusseura

Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseuran tarkoituksena on edistää matematiikan ja luonnontieteiden opetukseen liittyvää tutkimusta, lisätä siihen kohdistuvaa harrastusta sekä soveltaa tutkimusta käytännön opetustyöhön. Tätä varten Seura edistää tutkijoiden välistä yhteistoimintaa välittämällä tutkimustietoa sekä järjestämällä kokouksia ja seminaareja, pitää yhteyttä alan kotimaisiin ja ulkomaisiin seuroihin ja tutkimuslaitoksiin sekä harjoittaa julkaisutoimintaa.

Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseura r.y. perustettiin 1983 Turussa.

Ajankohtaista:

Seuraavat tutkimuspäivät 24.-25.10.2019 Helsingissä

Seuran seuraavat tutkimuspäivät järjestetään 24.-25.10.2019 Helsingin yliopiston Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Abstraktit tulee lähettää arvioitavaksi viimeistään 15.9.2019. Abstraktin enimmäispituus on 200 sanaa ja sen voi kirjoittaa suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Abstrakti jätetään arvioitavaksi nettilomakkeen kautta. Lisätietoja löytyy tapahtuman nettisivuilta. Lämpimästi tervetuloa!


Tampereen tutkimuspäivien julkaisu

Kutsumme kaikki Tampereella järjestettyjen Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseuran tutkimuspäiviin osallistuneet tarjoamaan käsikirjoitusta FMSERA-journaliin.

Käsikirjoitukset seuran lehteen tulee lähettää käyttäen Journal.fi-palvelua, joka löytyy osoitteesta https://journal.fi/fmsera . Arvioinnissa on käytössä kaksoissokkomenetelmä. Käsikirjoitusten viimeinen jättöpäivä on perjantaina 1.3.2019.

Ohjeet ja tiedostopohja artikkelien kirjoittajille. Jotta arviointiprosessi etenisi sujuvasti, ottakaa huomioon seuraavat seikat:
- käyttäkää annettua kirjoituspohjaa ja noudattakaa siinä annettua ohjeistusta
- kirjoittajien omat tiedot ja lähdeviitteet tulee anonymisoida
- kaikkien artikkelin kirjoittajien nimet ja tiedot sekä käsikirjoituksen tiivistelmä tulee syöttää järjestelmään jo ensimmäisellä lähetyskerralla.
Järjestelmä lähettää aina vahvistusviestin onnistuneesta käsikirjoituksen jättämisestä.

Koska kyseessä on tutkimusseuran lehti, lehteen on mahdollista tarjota myös muitakin kuin tutkimuspäiville hyväksyttyihin esityksiin perustuvia käsikirjoituksia.

Terveisin julkaisun toimittajat,
Terhi Mäntylä ja Jorma Joutsenlahti


---

 

Jäsenmaksun suuruus on 15 euroa. Seuran tilinumero on FI13 8000 2608 5160 91. Kirjoita viestiin tiedoksi: "Matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tutkimusseura r.y.:n jäsenmaksu" + merkitse oma nimesi tai sen henkilön nimi, jonka jäsenmaksu tällä laskulla maksetaan.